Selecteer een pagina

NIEUWS

Het laatste nieuws over medische hulpmiddelen voor midden- en kleinbedrijf

 

Mondkapjes kleine aantallen

Je kunt nu mondkapjes bestellen in kleine aantallen, vanaf 10 stuks! Handig als je een kleinere ondernemer bent en geen zin hebt in grote voorraden die je toch niet gebruikt. Zit je in een zgn. contactberoep? Of reis je met het OV? Onze mondkapjes zijn gecertificeerd en beschermen goed tegen virussen. Lees er alles over op https://minimedics.nl/product/mondkapje/ #minimedics #medisch #hulpmiddelen #mondkapje

VOCHTIGE TISSUES

Ideaal voor kappers en salons; onze vochtige tissues.

Verpakt in kleine tabletten en in een handomdraai om te toveren tot een vochtige, hygiënische servet. Die je ook nog kunt branden met je eigen logo, zowel de verpakking als de display. Een sjieke give-away voor je salon! Je kunt onze vochtige tissues al bestellen met eigen logo vanaf 1000 stuks.

Mondkapjes

Voor iedereen door iedereen! MiniMedics en verschillende ondernemers slaan de handen ineen om zoveel mogelijk mondkapjes naar Nederland te krijgen, tegen kostprijs! Onze vaste fabriek in China (het land dat inmiddels expert is op het gebied van het coronovirus) is momenteel overproductie aan het draaien en de eerste lading is al verstuurd. Maar er is meer nodig en hoe meer ondernemers tegelijk meedoen, hoe goedkoper het wordt. Doe je mee? Plaats direct je order via www.minimedics.nl/mondkapjes of contact ons even via telefoon, whatsapp of mail voor meer informatie. Alvast veel dank, namens alle zorgmedewerkers!